• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Väst med uniformsdetaljer

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart väst med roliga detaljer - snedställd öppning med små knappar längst med, men stängs med en hyska längst upp så knapparna är endast för dekoration. Små flätor över hela i ränder ger den en uniformskänsla. Materiallapp saknas (står endast 100% supa dupa material) men känns som stadig bomull. Från Object.

Storlek: M

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 43 cm, längd 47 cm

Material: N/A

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Sidenscarf med kvinnosymbol

Tyvärr redan såld

Byxor i fejkskinn NWT

Tyvärr redan såld

Blommig kjol Monki

Tyvärr redan såld

Minikjol i rost-orange

Tyvärr redan såld