• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Skjortklänning i sidenmix

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ärmlös skjortklänning i sidenmix från HM, helt enkel och rak med en kul detalj i sidorna - rynk som gör det lilla extra. Passar många tillfällen - från stranden till festen till kontoret både sommar och vinter - snygg med t ex en tunn polo under! Materiallapp och storlekslapp saknas, men det står "silk blend" på nack-taggen och materialkompositionen nedan är tagen från en likadan klänning vi haft inne tidigare. Den uppskattas passa ca M-L.

Storlek: N/A

Material: 56% siden, 46% viskos.

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Mockakjol med långa fransar

Tyvärr redan såld

Trench i bomull

Tyvärr redan såld

Randig kjol i viskos

Tyvärr redan såld

Blommig viskosbyxa

Tyvärr redan såld