• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Svart skinnkjol

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart skinnkjol från Lindex i riktigt mjukt och följsamt läder. Bakifrån ser den ut som en klassisk midilång skinnkjol, men fram finns en sned slits som visar som en kortare kjol under - framtill. En djup slits med extra säkerhet ;) Stängs i ryggen med dragkedja och hyska. Från Lindex Extended Collection. Helfordrad. Midjemåttet rakt över är 38 cm och längden baktill är 68 cm. Den korta kjolen under omlotten är 46 cm. Sista bilden är en lånad produktbild.

Storlek: 40 

Material: 100% lammskinn, foder 95% polyester 5% elastan


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.