• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Supervida byxor Whyred

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Byxor med supervida ben i ett transparent tyg. Givet att det är så mycket tyg, ser de inte så genomskinliga ut, men någonting under är kanske att rekommendera. Här ser du dom med leggings under. Hög midja, fickor i sidorna och ett ordentligt flow! Materiallapp bortklippt.

Storlek: 34

Mått: 

Material: N/A

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Culottes i leoprint

Tyvärr redan såld

Tunn ring med liten kula

Tyvärr redan såld

Jumpsuit i brunt

Tyvärr redan såld

Orange bomullsklänning

Tyvärr redan såld