• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Strassörhängen med bi

  • 150 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Riktiga festörhängen har vi här, eller blinga till vardagen med små söta bin (eller valfri stekel) som vardera har fem rader av strass som hänger och glittrar under sig. Stängs med snurrebus (pluppar) av plast. 

Storlek: Total längd ca 11 cm

Material: Metall, plast och stenar

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Filippa K vit skjorta

Tyvärr redan såld

Vagabond skor

Tyvärr redan såld

Skjorta med puffig ärm

Tyvärr redan såld

Tisha med 70-talsmönster

Tyvärr redan såld