• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

& Other Stories jumpsuit

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Superstylish jumpsuit från & Other Stories. Otroligt smickrande med hög, markerad midja med avtagbart bälte och små puffiga axlar. Ärmarna är i trekvarslängd och framtill stängs den med klädda knappar uppe och gylf ner i byxdelen. Benen är raka och materialet är en stadig viskosblandning med lite stretch.

Storlek: 40

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 50 cm, innerbenslängd 77 cm

Material: 97% viskos, 3% elastan

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Mayla kofta i kimonomodell

Tyvärr redan såld

Snakeskin slipins

Tyvärr redan såld

Supervida byxor Whyred

Tyvärr redan såld

Set från Rodebjer

Tyvärr redan såld

Blus med fickor NWT

Tyvärr redan såld