• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Stjärnströsslat set i viskos

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett mörkblått set med vackra detaljer - mönstret med stjärnor och ränder är i vitt med udda stjärnor i guld och rosa. Kragen på överdelen är rundad och framtill knäpps den med stjärnformade knappar. Byxan är i culottemodell med en v-formad linning framtill och veck som ger lite extra vidd. I sidorna finns fickor och byxorna stängs i ena sidan med en dragkedja. Framtill på överdelen finns en tråddragning, se närbild. Från brittiska Emily & Fin. 

Storlek: Nederdel M, överdel S

Mått: Topp: bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 46 cm, längd 56 cm. Byxa: Midja (mätt rakt över) 47 cm, längd 54 cm

Material: 100% viskos

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Cuff - öronsmycke

Tyvärr redan såld

Pälskappa med vidd NWT

Tyvärr redan såld

Klänning med sommaräng

Tyvärr redan såld

Rodebjer svart knytblus

Tyvärr redan såld

Mickey Mouse hoodie

Tyvärr redan såld