• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Stickad tröja från Dagmar i jeansblått och orange

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Tröja från House of Dagmar, lite hålstickad och härligt jeansblå med zigzagiga ränder i andra nyanser av blått samt tunna rosa ränder och knalligt orange. Baksidan är enfärgad blå. Den är något tvättpåverkad i färgerna, se bilder.

Storlek: XS passar även small och medium

Material: 97% bomull, 3% polyester

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Väst av mormorsrutor

Tyvärr redan såld

T-shirt: Friday I'm in Love

Tyvärr redan såld

Arket klänning med krage

Tyvärr redan såld