• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Stella McCartney vit skjorta

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vacker, benvit skjorta från Stella McCartneys samarbete med HM. En klassisk storskjorta med en längre bakdel än framdel, små kilar i sprunden i sidorna och en lite ficka längst ner på ena sidan som en rolig detalj. Knapparna framtill är sydda två och två och är alla graverade Stella McCartney. Rymlig i storlek.

Storlek: S

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 55 cm, längd 70 (baktill 80) cm

Material: 100% bomul

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Grå och gul ulltröja

Tyvärr redan såld

Quiltad klänning/morgonrock

Tyvärr redan såld

Unik kimonojacka

Tyvärr redan såld

Puffärm i sammet

Tyvärr redan såld

Festliga statement örhängen

Tyvärr redan såld