• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Statement-skjorta - CW pre-Åhléns

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Otrolig skjorta med de coolaste ärmarna vi sett! I randig bomull med lite bäckebölja-effekt (= typ strykfri) med detaljer som en krage som går att ha "som vanligt" och som även kan knäppas upp och bli en ståkrage. I bak på kragen är något som ofta återkommer i Carin Westers design - ett V är utskuret. Själva skjortan har volym och ärmarna har helt sjuk volym! En stolpficka över ena bröstet. Ett riktigt statementplagg. 

Storlek: S (rymlig)

Mått: Bröstvidd mätt rakt över armhåla till armhåla 48 cm, längd 63 cm

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Paljettjacka i guld

Tyvärr redan såld

Anine Bing + Gina jeans

Tyvärr redan såld

Plisserade byxor

Tyvärr redan såld

Brett läderbälte

Tyvärr redan såld