• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Spejsig kaftan

  • 449 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rymdmönstret på den här kaftanen är alldeles underbart. I en klassisk kaftanmodell passar den många storlekar och på lappen står M/L. Enklaste sättet att piffa en neutral jeans/tisha-outfit - eller gå all in och bär den med bältet stängt som klänning med coola klackar eller feta boots. Strykfri. Från Monki.

Storlek: XS/S

Material: 100% polyester


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Starwars t-shirt

Tyvärr redan såld

Skjorta med ögon på kragen

Tyvärr redan såld

Gant grönt linne

Tyvärr redan såld

Halsband i kragform

Tyvärr redan såld