• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Smockad topp

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart blus som är smockad över livet, både fram och baktill - samt i ärmsluten. Längst ned är den slät vilket gör att den nästan får som en peplumform. Rund halsringning som stängs med knapp i nacken. Från HM.

Storlek: XL

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Ärtgrön topp med volang

Tyvärr redan såld

Vit storskjorta Part Two

Tyvärr redan såld

Rosa byxor med tungt fall

Tyvärr redan såld