• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Skotskrutig kjol i klassisk modell

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kort kjol med den klassiska skotskrutan med röd botten. Kjolen är omlott och har resår på en del av midjan för perfekt passform. Den stängs med en hyska och ett läderspänne. Halva kjolen är plisserad. 

Storlek: 8

Mått: Enligt storlekslapp är längden 20" (ca 51 cm) och midjebredden 22-26" (ca 56-66 cm)

Material: Ull och akryl (proportioner står en angivna)

Modell: C  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rodebjer Sigrid i blått

Tyvärr redan såld

Rodebjer rosa kavaj

Tyvärr redan såld

70-talsbyxor i blått och vitt

Tyvärr redan såld

Back klänning med neon

Tyvärr redan såld