• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Skjortklänning med nyckelprint

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Skjortklänning från svenska Jascha med kul print av gamla nycklar och nyckelhål! Den är brun i botten och printet går i grått och beige. Rak modell med knappar hela vägen ner och slitsar i sidorna. Det har funnits ett bälte men det saknas, hällor finns. Så användbart plagg! Som skjorta, som klänning, som kaftan-kofta! Total längd axel till nederkant 108 cm

Storlek: XL

Material: 100% återvunnen polyester

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är igott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt.Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.