• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Skjorta med ögon på kragen

  • 179 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kul vit skjorta med blundande ögon broderade på kragen i svart. I övrigt ser den ut som en "klassisk" skjorta - framifrån. Vänd på den och den går omlott med en öppning baktill! Verkligen en klassisk historia med en twist. Små svaga gula fläckar under ärmarna, se sista bilden. 

Storlek: 36 (rymlig, visas ovan på person i strl 40)

Material: 100% bomull

Modell: A  (för mått, klicka härGott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Em's använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.