• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

& Other Stories - skjorta med dubbel krage

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Skjorta från & Other Stories med kul detaljer. Den är benvit i grunden, men har vinröda ärmar som är raka och saknar manschetter. Den har dessutom dubbla kragar där den undre är i samma vinröda tyg som ärmarna. Rundad nederkant. Bortklippt materiallapp men känns som viskos. Finns en lagning på baksidan av kragen - se sista bilden.

Storlek: 42

Material: N/A

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.