• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Sidenklänning i puderrosa

  • 1 799 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En helt otroligt vacker klänning från franska Sonia Rykiel. I en ljust puderrosa, pärlig ton med en topp med spagettiband och en kjoldel som är assymmestrisk med flera lager av volanger. Det skira sidenet bryts av i kanterna av volangerna som har synliga sömmar i avvikande färg. Elastisk midja och stängs med dragkedja i sidan. Ny med lappar kvar. Nypris 11998 kr.

Storlek: 36

Mått: Bröstvidd 39 cm (mätt armhåla till armhåla rakt över), längd från bröstet 97 cm (som längst) och 78 cm (som kortast)

Material: 100% siden

Modell: B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Set i silver och svart

Tyvärr redan såld

Hush Puppies

Tyvärr redan såld

Plisserad kjol i silver

Tyvärr redan såld

Art deco-inspirerat halsband

Tyvärr redan såld

Vintage lila blus

Tyvärr redan såld