• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Tunn kimono i siden

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart kimono i transparent siden och med kanter och tunt bälte av sammet. Kimonon stängs omlott med tryckknappar och med det fastsydda skärpet i midjan. Storlekslapp saknas, men uppskattas till en S/M - se mått nedan. Från HM.

Storlek: N/A

Mått: Längd axel till nederkant 61cm, bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 48cm. 

Material: 100% siden

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst, steamad, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan så dras fraktavgiften av. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.