• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Set i svart med fågelprint

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Silkigt set i pyjamasmodell i ett helt magiskt fågelprint över hela - fåglar som är gjorda av blommor. Även den svarta bakgrunden har struktur som blommor. Både över- och underdel har röda stickningar som bryter av fint. Jackan har klädda knappar och byxorna stängs med dragkedja och hyskor och har resår runt om hela utom mitt fram och fickor i sidorna. Lika snygg som loungeset hemma är detta till fest! Från HM. Helhetsintrycket är jättefint, men vid en närmare granskning syns ett par tråddragningar. Två på byxorna och ett på jackärmen, se bilder. Från HM.

Storlek: Byxa 42, jacka saknar lapp men uppskattas vara ca L

Mått överdel: Längd axel till nederkant 68 cm, bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 62 cm, överarmsomfång mätt rakt över mitt på överärmen 21 cm. 

Mått byxa: Midja 41 cm mätt rakt över (när resåren är helt utdragen mäter den 52 cm, innerbenslängd 77 cm, grenhöjd 34 cm,  stuss mätt rakt över 55 cm, låromfång mätt rakt över mitt på låret 33 cm, benvidd längst ner 29 cm. 

Material: 93% polyester, 7% elastan

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.