• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Set i neon

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ryschigt set med kjol och topp i beige material med rutor i neongult. Toppen har elastisk midja, långa ärmar och en stor volang över axlarna som går ner till midjan på fram- och baksidan. Stängs med nyckelhålsöppning i nacken med en klädd knapp. Kjolen har stum midja, som stängs med dragkjedja och hyska i ryggen. Stor volang nedtill och fickor i sidorna. Från HM.

Storlek: 36

Mått: Midja kjol mätt rakt över 36 cm, längd kjol 50 cm bröstvidd armhåla till armhåla 44 cm, längd topp 55 cm

Material: 100% polyester

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Gul t-shirt med Fanta-tryck

Tyvärr redan såld

Rodebjer Sigrid i blått

Tyvärr redan såld

Kappa med fransar i fejkmocka

Tyvärr redan såld

Orange set

Tyvärr redan såld