• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Set från Rodebjer

  • 799 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett set värdigt såväl hemmakväll som fest! I ett material med vävt rutmönster där vissa delar är transparenta vilket ger ett intressant intryck. Byxan heter Spina och har resår i midjan och fickor i sidorna och är fodrade till knäna - så ingen risk för transparens där ;) . Skjortan saknar materiallapp, men en kan väl gissa att det är samma som i byxan, dvs viskos. Även modellnamn saknas, men det ser ut att vara en Hathaway. 

Storlek: S överdel, XS nederdel

Mått: 

Material: 100% viskos

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Glittrig kostym

Tyvärr redan såld

Lila halsband

Tyvärr redan såld

Smokingkavaj med puffärm

Tyvärr redan såld

Rodebjer topp i siden

Tyvärr redan såld

Randig kostym i svart och vitt

Tyvärr redan såld