• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Sammetsjacka

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ljuvlig liten sammetsjacka från Frank Usher. Draperad front, axelvaddar och uppvik på ärmarna. Längre bakstycke. Fodrad i livet - och för fint flow är fodret inte fäst i nederkant, däremot är det dekorerat på insidan med en liten spetskant. Sådana detaljer va? 

Storlek: UK 12 (ca 40)

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 67 cm, längd 56-69 cm

Material: 58% rayon, 42% nylon, foder 100% acetat

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Mönstrad byxa med resår

Tyvärr redan såld

Silverfärgad snurrig ring

Tyvärr redan såld

Kofta i boho-mönster

Tyvärr redan såld

Tvåfärgade byxor

Tyvärr redan såld