• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Saint Laurent vintage jacka

  • 1 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Smått otrolig jacka i klara färger från Yves Saint Laurent. Vintage och av etiketten att döma från 80/90-talet. Den är märkt Saint Laurent Rive Gauche och är i 100% bomull, tätt vävd, blank sådan. Mönstret är trekanter i två toner av blå, grönt och lila - kantade med vita linjer. Jackan är fodrad i svart - något som återkommer runt om hela jackan samt i de stora, runda knapparna framtill och runt fickorna. Jackan är något figursydd och har puffiga axlar. Storleken är både vintage och fransk så se mått för korrekt passform.

Storlek: 42 (uppskattas passa 38-40)

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 47 cm, längd 62 cm

Material: 100% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Bric a Brac kavaj

Tyvärr redan såld

Kaftan i svart-vitt

Tyvärr redan såld

Randig kostym i svart och vitt

Tyvärr redan såld