• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rutiga stickade culottes

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rolig byxa i svart med vita stora rutor. Framtill finns två fickor sydda utanpå. Resår i midja och kortare ben - men ändå en perfekt bralla för kallare dagar då den är stickad! Av mjuk och tung viskosmix.

Storlek: L (rymlig)

Mått: Midja (mätt rakt över) resår stum 46 cm, resår fullt utdragen 60 cm , innerbenslängd 61 cm

Material: 77% viskos, 23% polyester

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Grå och gul ulltröja

Tyvärr redan såld

Turkost vintage halsband

Tyvärr redan såld

Rutig kavaj i glada färger

Tyvärr redan såld

Rodebjer kavaj Bea

Tyvärr redan såld

Maffigt halsband

Tyvärr redan såld