• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rostfärgad kaftanklänning

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En chill kaftan från Carin Wester i en cupro/bomullsblandning som är otroligt tunn och nästintill transparent. Ett perfekt solskydd på stranden! Rakt skuren med rundade slitsar i sidorna.

Storlek: 44

Mått: Bröstvidd 82 cm mätt armhåla till armhåla, längd 126 cm

Material: 54% cupro, 46% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Armyinspirerad trenchcoat

Tyvärr redan såld

Bomullslinne i ljusgrönt

Tyvärr redan såld

Polo i mohairmix - Tiger

Tyvärr redan såld

Puffärm i bomull

Tyvärr redan såld

Rutig skjorta med puffig axel

Tyvärr redan såld