• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rosa skir klänning #creativeboobsupport

  • 150 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Detta är ett plagg från DEN ROSA KOLLEKTIONEN som släpps i samarbete med #creativeboobsupport - en insamling startad av Kajsa Nordin till förmån för Bröstcancerförbundet. Hela vinsten från DEN ROSA KOLLEKTIONEN kommer skänkas till insamlingen.

Beskrivning: Skir klänning i två lager, med ställbara axelband, vid utställd modell och asymmetrisk nederkant. Överdelen är elastisk och dekorerad med rynk. Från Luxe by Vila.

Storlek: L

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 44-54 cm

Material: 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Vintage skinnkjol

Tyvärr redan såld

Byxor i fejkskinn NWT

Tyvärr redan såld

Tisha med vintage kameror

Tyvärr redan såld

Vintage lila halsband

Tyvärr redan såld