• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer set tassle

  • 700 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Det här printet av Rodebjer heter Tassles och färgen Lipstick. Härligt rött med rep och tofsar. Byxans linning har två blå ränder, som går igen i den dolda knäppningen på skjortan. Använd som set till fest som lyxig dagpyjamas, eller använd delarna var för sig. Skjortans röda gör sig mycket bra med ett par jeans till exempel.
Byxan är av modellen Sini och skjortan ser ut att vara modell Hathaway. Byxan har två små lagningar på insidan av fickan. Fickorna är ihopnästade så det syns endast ett litet stygn på utsidan av ena fickan. Se sista bilderna för båda lagningarna från insidan och utsidan.

Midjemått mätt rakt över är 37 cm.

Storlek: S

Material: 100% viskos

Modell: C (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.


Gul t-shirt med texten SOLEIL

Tyvärr redan såld

Rosa body med puffärm

Tyvärr redan såld

Clutch med rosett

Tyvärr redan såld

Vit krispig bomullsskjorta

Tyvärr redan såld

Tisha 90210

Tyvärr redan såld