• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer set Iku + Talus

  • 899 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vackert set från Rodebjer i svart cupromix. Toppen heter Iko och har knappar och genombruten spets framtill. Byxorna har resår i midjan, fickor i sidorna och ett lite kortare ben som avslutas med samma genombrutna spets en ser i toppen. Detta är som ett glammigt lounge-set redo för sommarens alla fester - och vinterns för den delen. Tänk glittriga strumpor eller boots och kanske en tunn transparent topp eller polo under överdelen! Ett året-runt-set! Cupro blir, liksom siden, lite mattare i färgen och här har toppen mattats något mer än byxan vilket kan ses på bilderna ovan. Storleken är large och till skillnad från många andra plagg från Rodebjer uppfattar vi detta set som litet i storlek och att det passar M - liten L cirka.m

Storlek: L

Mått: Bröstmått mätt rakt över 54 cm, längd 62 cm, midjemått byxor 39 cm (52 cm med resår fullt utdragen), innerbenslängd 64 cm

Material: 60% cupro, 40% viskos

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).