• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Rodebjer Nut set med linne och byxa

  • 1 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning:  Set från Rodebjer. Detta numera ikoniska mönster som heter Nut black. Det är svart botten med vita, asymmetriska prickar som har som skuggningar i klarblått/på gränsen till turkost. Linnet heter Serap och har tunna axelband med knyt så du kan ställa in längden själv. Rak fram- och bakkant och en smockad resår i midjan. Byxorna heter Ina och påminner om klassikern Mina med sin höga midja och veck framtill samt kortare lite utställda ben. Båda plaggen saknar material- och storlekslapp men enligt Google är de av en bomull/viskosblandning vilket känns rimligt. Innerbenslängden är 58 cm och midjan rakt över mäter 40,5 cm. Visas ovan på två olika stolekar - modell B har behövt en klämma bak i byxorna och på modell A är detta set precis lite för tajt. Sista bilden är en lånad produktbild. 

Storlek: Medium el möjligtvis en "rodebjersmall"

Material: 54% bomull, 46% viskos

Modell: A och B (för mått, klicka här) samt sista bilden som är en lånad produktbild med annat set än det som säljs här.


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.