• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer - limited edition 10/10

  • 1 995 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Otrolig klänning från Rodebjer, från tiden då de släppte en limiterad upplaga av festklänningar som bara gjordes i tio ex var. Denna saknar storlekslapp och materiallapp, men får en gissa säger vi att det är en transparent sidencrepe som är fodrad med viskos och den passar uppskattningsvis XS-S. Klänningen har nätta volanger över axlarna, ett parti som är transparent i en v-formad rygg samt även framtill men där är det horisontella veck som gör att den inte känns lika genomskinlig. Klänningen är fodrad ner till knäna där den sedan är transparent, plus att den har två breda paneler med rutor där vissa har paljetter. 

Storlek: N/A

Mått: Bröstvidd (mätt rakt över) 40 cm, längd 150 cm

Material: N/A

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Skinnväska Filippa K

Tyvärr redan såld

Byxor & Other Stories

Tyvärr redan såld

Plisserade byxor

Tyvärr redan såld

Kjol med blommönster

Tyvärr redan såld

Tisha med vintage kameror

Tyvärr redan såld