• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer kappa

  • 799 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kappa från Rodebjer i en grov bomullsmix, perfekt för inbetween-säsongen och även för kyliga sommarkvällar. Den här har inget namn på materiallappen, men liknar modellen Vive mycket - dock en annorlunda knäppning här. Den knäpps med en slejf framtill - vill en kan en också knäppa den baktill, hur fiffigt? Kappan har waterfall-slag som faller snyggt och tyget har salt-och-peppar-mönster, där pepparen är blå! Under ett av slagen har materialet ruggats upp lite grann, se sista bilden. Inget som direkt syns vid användning då det är under slaget. Storleken är rymlig, se mått.

Storlek: XS

Mått: Bröstmått mätt rakt över 51 cm, längd 122 cm

Material: 80%  bomull, 16% akryl, 4% polyamid

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Japansk kimono - vändbar

Tyvärr redan såld

Kenzo x H&M sidenblus NWT

Tyvärr redan såld

HM Studio silvertopp

Tyvärr redan såld

Jeansskjorta i tencel

Tyvärr redan såld

Rodebjer svart knytblus

Tyvärr redan såld