• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer jeans Mina

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett par jeans i culottemodell från Rodebjer. Deras klassiker Mina är en favorit bland många. Med isticksfickor i sidorna, vackra veck under linningen och kortare, utställda ben ger dessa dig en otroligt spännande silhuett. Rå och fransad nederkant - de ska se ut så. Modellbilderna är på ett annat par Mina, men i samma storlek som de som säljs nu.

Storlek: 26"

Mått: Midjan rakt över mäter 36 cm, innerbenslängd 62 cm

Material: 100% bomull

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst, steamad, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider. 


Vintage bum bag - midjeväska

Tyvärr redan såld

Vintage kavaj i boxig modell

Tyvärr redan såld

Klänning i grått

Tyvärr redan såld

Festlig topp med paljetter

Tyvärr redan såld

Levis HI-BALL W30

Tyvärr redan såld