• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Rodebjer Dazzle set med byxa och topp

  • 899 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning:  En förstår verkligen varför mönstret fått namnet "dazzle" av Rodebjer. Det är som en stjärnhimmel på mörkblå bakgrund. Byxorna har resår i midjan och fickor i sidorna. Modellen heter Spina. Toppen är en klassisk modell från Rodebjer - Hamada. Den är vändbar och fungerar lika bra med knapparna i ryggen som framtill. Tyget är oerhört mjukt och skönt, färgen är fin - men något tvättpåverkad så som detta tyg blir, se bilder för egen bedömning. Innerbenslängden på byxorna är 75 cm. mätt rakt över är midjan 35 cm och om en spänner ut resåren maximalt 48 cm.

Storlek: Byxa strl Small topp strl Medium

Material: 100% viskos

Modell: B (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.