• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer Cedric Leaf

  • 899 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Färgen på den här klänningen va? Mörk, men ändå klar blå nyans med vävt fint mönster. Och formen - formell men ändå vågad. Rak modell med en tunn resår som markerar midjan. Rund halsringning som stängs med knapp i nacken där det finns en djup nyckelhålsöppning. Hög slits på ena sidan framtill, som stängs med små knappar hela vägen ner. Långa ärmar med knappar på den smala manschetten. 

Storlek: M

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla över 48cm, längd  93 cm

Material: 100% viskos

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Maffigt statmenthalsband

Tyvärr redan såld

Romper med paljetter

Tyvärr redan såld

HM Studio silvertopp

Tyvärr redan såld

Kimono FGL

Tyvärr redan såld