• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer Candice Dazzle

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En av Rodebjers klassiska klänningsmodeller Candice i ett av hennes mest populära print Dazzle. Mörkblå botten med mönster som verkligen, som namnet antyder, ser ut som glitter, skimmer - i guldbrunt, guldgult och vitt. Rund hals, lång ärm, rak modell med fickor i sidorna och stängning i nacken med rejäl nyckelhålsöppning. Finns några svaga tråddragningar i tyget baktill, se sista bilderna.

Storlek: S

Mått: bröstvidd mätt rakt över 52 cm, längd axel till nederkant 95 cm

Material: N/A

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Ramones t-shirt svart

Tyvärr redan såld

Meshtröja i leopard

Tyvärr redan såld

Vintage kavaj med guldmönster

Tyvärr redan såld

Vintage randig blus

Tyvärr redan såld

Hope rutig skjorta

Tyvärr redan såld