• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Örhängen 1992

  • 150 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Född 1992? Då är dessa örhängen för dig! Eller kanske var 1992 ditt år av prime. Då är de här också något för dig. Eller så gillar du bara siffror! Coola örhängen med rundad plupp från vilken det hänger talet 19 i ena och 92 i det andra. Lite missfärgningar på metallen, se bilder. 

Storlek: Längd ca 4,5 cm

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Orkesterjacka

Tyvärr redan såld

COS ulltröja med pingvinärm

Tyvärr redan såld

Grön kavaj-jacka

Tyvärr redan såld