• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Remake jeansskjol

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rolig kjol som högst sannolikt är en remake av gamla jeans - återbruk FTW! Kjolen är a-linjeformad och har en mörkare denim längst ut, för att sedan ha tre paneler inuti med en ljusare denim. Det fins någon färgskiftning, någon liten fläck och någon slitning - se bilder, men dessa ger endast karaktär åt denna remake. Linningen är stum och kjolen stängs med en gylf som lite fiffigt sitter i en av de sneda sömmarna. Ovanför gylfen stängs kjolen med två jeansknappar som det står Fornarina på. Storleks- och materiallappar saknas, men denimen är stum så uppskattningsvis är den av 100% bomull och för storlek finns mått nedan. 

Storlek: N/A

Mått: Midja mätt rakt över  34 cm, längd 69 cm

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Randig blus med puffärmar

Tyvärr redan såld

Halsband i läder och brons

Tyvärr redan såld

Stickad tanktopp i guld

Tyvärr redan såld

Rodebjer Hamada Drop

Tyvärr redan såld