• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blus med rävar

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Supersöt blus i blått strösslad med (Enskede?)-rävar! Liten krage och v-ringad hals med knäppning hela vägen ner. Fin detalj är att tråden i knapparna är röd. Avskuren vid brösten och lätt utställd. Något tvättpåverkad, se bilder. Från Anthropologies märke Maeve.

Storlek: 0 (ca 32 men rymlig, se mått)

Mått: Bröstvidd armhåla till armhåla 45 cm, längd topp 60 cm

Material: 100% viskos

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Färgglad vintage väst

Tyvärr redan såld

Gult sidenlinne

Tyvärr redan såld

Clutch med handledsrem

Tyvärr redan såld

Rosa blus

Tyvärr redan såld