• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Randiga vida byxor med hög midja

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett par Instagramfavoriter var det här. Randig och lite kortare vid byxa med hög midja och lagda veck med fickor. I en skön kvalitet av viskos/bomull/lin är dessa perfekta från vår till höst beroende på styling. Lånad produktbild från H&M. Det finns några små fläckar på ena knäet som jag inte lyckats få bort. Syns vid närmare granskning, se själv sista bilden.

Storlek: 34

Material: 47% viskos, 41% bomull, 12% lin

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Prickig topp i svart och vitt

Tyvärr redan såld

Tisha med pussmunnar

Tyvärr redan såld

Stickad väst i ull och angora

Tyvärr redan såld

Munthe klänning

Tyvärr redan såld