• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Quiltad klänning/morgonrock

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Är det en morgonrock eller är det en klänning? Det är vad en gör det till såklart! Quiltad och smått underbar med pärlemorskimrande knappar och en ficka, rundad krage och väldigt mycket Mad Men över sig. Bär den som morgonrock, som klänning - med extra krage inspirerad av Instagrams stjärna "Like a Box of Crayons" eller med skärp. Ljust turkos med några små skavanker, se sista bilden. Märkt "Vinetta Dacron" och med det gamla Domusmärket! 

Storlek: N/A 

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Gröna vida byxor

Tyvärr redan såld

T-shirt naken kvinna

Tyvärr redan såld