• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Puffärm i bomull

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Bomullsblus med puffigaste puffärmarna du kan tänka dig. I en gräsgrön härlig nyans som verkligen poppar! Ärmarna har dubbelt tyg för maxad volym och avslutas med resår en bit in. Ståkrage och dragkejda i ryggen med en lång flerp så en enkelt stänger själv. Från HM. 

Storlek: S

Mått: Bröstvidd 49 cm (mätt rakt över) armhåla till armhåla, längd 55 cm

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage armband

Tyvärr redan såld

Hope stickad tröja

Tyvärr redan såld

Vintage randig skjorta

Tyvärr redan såld