• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Prickig transparent puffärm

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Härlig cremevit blus med svarta prickar över hela. Rund halsringning och dold knäppning. Själva blusen är rak i sin form men ärmarna är puffiga. Materialet är transparent och i dubbla lager för att inte vara så genomskinligt, utom på ärmarna. Från Levete Room

Storlek: L

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 56 cm, längd 70 cm

Material: 100% polyester

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Megamjuk fuskpäls

Tyvärr redan såld

Weekday ACE jeans

Tyvärr redan såld

Väska rotting

Tyvärr redan såld

Topp i genombruten spets

Tyvärr redan såld