• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Prickig klänning

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Populär klänning i vitt med stora svarta prickar. Fast omlott med dekorativt knyt i sidan. V-ringad med trekvartsärm med resår i slutet. Nedtill en volang som ger klänningen härlig vidd. 

Storlek: XL

Mått: Bröstvidd 68 cm (mätt armhåla till armhåla), längd 138 cm

Material: 100% lyocell 

Modell: A (för mått, klicka här)  utom sista bilden där modell B visar samma body i strl XS

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Orange set

Tyvärr redan såld

Blommig bomullsskjorta

Tyvärr redan såld

Vagabond vinröda stövletter

Tyvärr redan såld

Tvåfärgade byxor

Tyvärr redan såld