• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

POPUP: Gula byxor Essentiel Antwerp

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Knalligt gula byxor från Essentiel Antwerp. Raka kostymbyxor med hög midja. Något stretchiga. Nypris 2199 kr.

Om popup-kollektionen: Detta är en vara i vår "designer popup", där vi säljer kläder i samarbete med Project Playground Sverige. Alla kläder säljs i befintligt skick och är helt nya och använda med lappar kvar. Vi ber er att, om varan inte passar, sälja vidare snarare än returnera för att spara klimatet från onödig frakt. Denna kollektion med helt nya high-end-designerplagg säljs med kraftigt reducerade priser så de torde vara enkla att hitta köpare till. Naturligtvis har du rätt att returnera också, enligt distansköplagen, se info i köpvillkor längst ner på sidan.

Storlek: 34

Material: 92% polyester, 8% elastan

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage viskosblus

Tyvärr redan såld

Boilersuit i denim

Tyvärr redan såld

Vit vintageklänning

Tyvärr redan såld

Dagmar boho-omlott

Tyvärr redan såld