• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

POPUP: Djurmönstrad blus MSGM

  • 300 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Skjorta med djurmönster och ett ansikte från MSGM. Nypris  4298 kr. 

Om popup-kollektionen: Detta är en vara i vår "designer popup", där vi säljer kläder i samarbete med Project Playground Sverige. Alla kläder säljs i befintligt skick och är helt nya och använda med lappar kvar. Vi ber er att, om varan inte passar, sälja vidare snarare än returnera för att spara klimatet från onödig frakt. Denna kollektion med helt nya high-end-designerplagg säljs med kraftigt reducerade priser så de torde vara enkla att hitta köpare till. Naturligtvis har du rätt att returnera också, enligt distansköplagen, se info i köpvillkor längst ner på sidan.

Storlek: IT46 (ca 40, rymlig)

Material: 100% polyester

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Scarf med grafiskt mönster

Tyvärr redan såld

Jeansskjorta med bananärm

Tyvärr redan såld

Ganni storskjorta

Tyvärr redan såld

Randigt set i beige

Tyvärr redan såld