• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Pelle Vävare morgonrock

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En morgonrock från kvalitetsmärket Pelle Vävare. Så snygg att den funkar även som kaftan - tänk öppen över till en tisha och ett par jeans, toppat med boots och kaxiga accessoarer. Fickor i sidorna och avtagbart bälte i midjan. Materiallapp saknas, men gissar på bomull eller bomull/linne.

Storlek: M

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage blommig kavaj

Tyvärr redan såld

Tisha orange med mun

Tyvärr redan såld

Kraghalsband av pärlor

Tyvärr redan såld

Benvit blus - boho

Tyvärr redan såld