• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Paljettklänning med öppen rygg

  • 349 kr
Finns kvar
Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: Fabulous festklänning med tätt sittande runda, vändbara paljetter som går i svart och silver. Tajt kjoldel med liten slits och en dragkejda i svanken, ärmlös överdel som stängs med hyskor i nacken, medan ryggen är bar. Från H&M Party. Sista bilderna är lånade produktbilder. 

Storlek: 40

Mått: Bröstvidd (mätt rakt över armhåla till armhåla) 43 cm , längd (axel till nederkant) 107 cm

Material: 96% polyester, 5% elastan

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Svart kaftan med leokanter

Tyvärr redan såld

Rosa midikjol

Tyvärr redan såld

Beige blazer i lyocell

Tyvärr redan såld

Mjuk, lång väst

Tyvärr redan såld