• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Paljettklänning med fransar

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Som om att det inte vore nog att den här klänningen är strösslad med paljetter - den har dessutom fransar! Det är en omlottklänning med tillhörande skärp, men denna funkar också toppen öppen som kaftan! Den är helt ny med lappar kvar, men några paljetter i fransarna har lossnat. Från NLY Trend. Första bilden är en lånad produktbild.

Storlek: 34

Mått: Bröstvidd (mätt armhåla till armhåla) 48 cm, längd (mätt axel till nederkant) 80 cm utan fransar, 100 cm med.

Material: 100% polyester

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vit bomullsblus med volang

Tyvärr redan såld

Tunn kimono i siden

Tyvärr redan såld

Rodebjer Nanette Velvet

Tyvärr redan såld