• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Paljettjacka i guld

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Tjusig liten jacka av paljetter - guldiga paljetter som går åt rosé i tonen och ändrar färg beroende på ljussättning. Paljetterna är sydda i rutor som gör att jackan nästan ser quiltad ut. Boxig modell med rundad halsringning och öppen front. Helfodrad. Från Haoduoyi. 

Storlek: S

Mått: Längd axel till nederkant 48 cm, bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 48 cm. 

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst, steamad, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan så dras fraktavgiften av. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Blå sammetskavaj

Tyvärr redan såld

Rutig klänning med puffärm

Tyvärr redan såld

Dagmar blus

Tyvärr redan såld

Tisha med 70-talsmönster

Tyvärr redan såld

Vintage örhängen i rosa

Tyvärr redan såld