• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Paljettjacka i grönt

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: I grönaste grönt skimrar den här paljettjackan från klassiska Frank Usher. Ett märke som på sin tid gjorde det till sin sak att erbjuda fina festkläder i bra material till många. Paljetterna sitter som i cirklar och ger en fint mönster. Tyget är, som nästan alltid med paljettkläder från Frank Usher, av siden och viskos. Den är lite längre, rak och med axelvaddar, rundhalsad med fyra rader av paljetter runt om. Stängs med hyskor framtill. Några paljetter har släppt i kanten baktill (se sista bilden) och kanske på andra ställen också men inget som syns i det massiva hav av paljetter den här jackan består av.

Storlek: S

Material: Siden, viskos

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.